Links

Onderstaand vindt u een aantal links naar interessante en vooral nuttige websites. Neem uw tijd om daar even rond te kijken. Als u zelf nog aanraders hebt, laat dat dan hieronder in de comments weten.

www.rechtsbijstand.nl – De officiële website van de Raad voor Rechtsbijstand met informatie over toevoegingen; de zogeheten ‘pro bono’ zaken.

www.rechtspraak.nl – De officiële website van de Nederlandse rechterlijke macht. Hier vindt u informatie over juridische procedures.

www.overheid.nl – Eén van de officiële websites van de Nederlandse staat. Hier vindt u onder meer de meest recente wetgeving alsook informatie over diensten van de overheid.

www.rijksoverheid.nl – Eén van de officiële websites van de Nederlandse staat. Hier vindt u informatie over een zeer groot aantal gevarieerde onderwerpen, van transport tot en met gezondheid.

www.kvk.nl – De officiële website van de Kamer van Koophandel. Hier vindt u informatie over het starten van uw eigen bedrijf.

www.roz.nl – De officiële website van de Vereniging Raad voor Onroerende Zaken. Hier vindt u een aantal nuttige modelhuurovereenkomsten.

www.huurcommissie.nl – De officiële website van de Huurcommissie. Hier vindt u informatie over geschillen met betrekking tot de hoogte van uw huur.

www.cpb.nl – De officiële website van het Centraal Planbureau. Hier vindt u informatie over hun economische beleidsanalyses.